Mini Jungle

Mini Jungle

Voor onze allerkleinste monkeys en hun ouders. In twee aangepaste lessenreeksen ontdek je samen de dierenwereld, leer je bewegen en bouw je vooral aan die sterke band tussen jullie. Van 2 tot 3 jaar.

Wat kan je verwachten?

Ontdek de formule van onze aanpak! Welke kleine avonturiers schitteren hier en welke essentiële weetjes moeten ze in hun rugtas proppen?

Wat staat er op het programma?

Op een leuke manier kennismaken met allerlei vormen van beweging: rollen, springen, klimmen, kruipen, baltrappen en -vangen. Ouders worden betrokken, waardoor de ouder-kindrelatie wordt versterkt. Elke les staat in het teken van een Jungledier, voor een combinatie van beweging, fantasie en plezier.

Voor welke monkeys is dit?

Voor kinderen van 2 en 3 jaar. Vanaf het jaar waarin jouw kind naar de peuter- of kleuterklas gaat, is het welkom om deel te nemen aan Mini Jungle. Bijvoorbeeld: Als jouw kind in november naar school mag, dan is het welkom vanaf oktober.

Wanneer?

Welke reeksen zijn er?

Er zijn 2 verschillende reeksen! De eerste reeks loopt van oktober tot januari, en de tweede van februari tot mei. Elke reeks bestaat uit 11 uitgewerkte lessen van 45 minuten.

Wat moet ik meenemen?

Voor zowel jezelf als voor jouw kleine spruit voorzie je best comfortabele kledij en een flesje water. Gebruik enkel sportschoenen die binnen gedragen worden!

Welk niveau heeft mijn kind?

Door wie worden de kampen gegeven?

Door wie worden de lessen gegeven?

Stuk voor stuk gemotiveerde en geëngageerde Jungle gidsen. Elk met een hart voor peuters en onuitputtelijke speelse energie.

wist je dat?

Het cruciaal is dat kinderen op jonge leeftijd gevarieerd bewegen!
Op het einde van de lessenreeks ontvang je een attest voor de mutualiteit.

kriebelt het?

Zin om zelf mee te spelen als vrijwilliger?
Of heb je nog wat vragen?